Middag

Enkel laks i lompe m/ ananas og paprikasalsa

1 Mins read

Det enkle er ofte det beste, er det ikke det man ofte sier?

Denne laksen er fantastisk enkel og bare SÅ god! Den kan enkelt tilberedes på grill, stekeovn eller i stekepanne. Laksen servers med en salsa med ananas og paprika som passer perfekt på sommeren. Topp med litt grønt, litt rømme eller chilimayo og rødløk så har du det perfekte, sunne grillmåltidet!

Laks m/ ananas og paprikasalsa  (4 personer)

Ingredienser:

 • 4 laksefilet u/ skinn og bein
 • 4 tortillalomper eller andre store lefser
 • 2 ss honning
 • ½ lime
 • 1 ss olje
 • Grønnsaker til servering

Ananas og paprikasalsa:

 • 1 boks med ananas biter
 • 1 søt paprika
 • 1 ss olje
 • ½ lime

Slik gjør du det:

 1. Bland sammen honning, saften fra en halv lime og olje i en liten skål. Pensle laksen med marinaden. Ovnsbak, grill eller stek laksen i panne.
 2. Hell vannet av ananasen. Skjær paprikaen i biter. Bland dette sammen med olje og saften fra en halv lime. Smak til med salt og pepper ved ønske.
 3. Varm lompene etter anvisning på pakken. Varme litt i en tørr stekepanne er også godt!
 4. Ha en lompe på en tallerken, plasserer laksen midt på lompa. Topp med grønnsaker, ananas og paprikasalsa og dressing.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Kebabspyd av svin

1 Mins read
Grillsesongen er enda ikke over! Prøv ut disse superenkle kebabspydene med svinekjøttdeig! Slik gjør du det: __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139cd992b0a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Enkel laksegrateng med makaroni

1 Mins read
Server en enkel fiskemiddag til hele familien med denne enkle laksegratengen. Denne er enkel å lage og mild i smaken så de… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139cd993e18', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukemeny

Ukemeny for Uke 1

2 Mins read
Nytt år, nye muligheter! Ukesmenyene er endelig tilbake igjen! Jeg vet de har vært savnet hos flere av dere, og det må… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139cd99b810', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: