LunsjMiddag

Smakfull Biffsalat

1 Mins read

En biffsalat er perfekt i sommervarmen. Salaten byr på gode smaker, og selv om den er lett er den likevel god og mettende. Denne passer perfekt på middagsbordet, i piknikkurven eller som tilbehør på en grillfest.

Biffsalat

Ingredienser:

 • 500 g ytrefilet av svin
 • ½ – 1 boks minimais
 • 1 pose sukkererter
 • 1-2 hjertesalat
 • 1 liten rødløk
 • ½ eske spirer
 • 1 liten rød paprika
 • 1 stor gulrot
 • 2 hvitløksfedd
 • 2 ss limesaft
 • 0,5 dl olje
 • 2 ts chiliolje
 • 2 ts paprikapulver
 • 1 neve peanøtter
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Skjær ytrefileten i tynne strimler. Legg strimlene i en plastpose. Bland sammen olje, presset/revet hvitløksfedd, limesaft og krydder. Rør godt og ha det i posen med ytrefilet slik at det blir blandet ordentlig godt. La ligge i minst 15 minutter, gjerne noen timer.
 2. Sett på en kjele med vann så du får kokt minimaisen og sukkerertene.
 3. Skjær resten av grønnsakene etter ønsket størrelse og ha de over på et serveringsfat.
 4. Stek kjøttet i en stekepanne med litt olje.
 5. Etter å ha kokt sukkererter og minimais, la de avkjøle seg litt før du deler de opp og har de på serveringsfatet.
 6. Legg biffen på serveringsfatet. Strø over peanøttene.
 7. Nyt!
You may also like
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138068b534d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Asiatisk Biff- og løkgryte

1 Mins read
Asiatisk Biff- og løkgryte er en rask og fantastisk velsmakende middagsrett du lett slenger sammen på rundt 30 minutter. Server sammen med… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138068b6cd8', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Ekstra Saftig burger

1 Mins read
Burger er en skikkelig grillfavoritt nå på sommeren, og den beste burgeren er gjerne den man lager selv. Er dere ikke enige?… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138068b9225', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: