Middag

Laks på spinatseng

1 Mins read

Laks på spinatseng er en rask og enkel middag som ikke tar mer enn 30 minutter å lage. Det jeg liker aller best med denne oppskriften er den litt sprø skorpa laksen får når vi steker den i airfryeren i 10-15 minutter. Denne gir et lite avbrekk fra den vanlige ovnsbakte laksen, men er likevel like sunn og like (om ikke mer) smakfull!

Laks på spinatseng (4 personer)

Ingredienser:

 • 4 laksefilet u/skinn og bein
 • 1 ts hvitløkskrydder
 • 1 ts chiliflak/finhakket chili
 • Ca. 2 ss sitronsaft
 • 1 ts kvernet pepper
 • ½ ts salt
 • 1 pk spinat (200 g)
 • 3 hvitløksfedd
 • ½ rød chili
 • Smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Forvarm airfryeren på 200 grader. Har du ikke airfryer, stek laksen i ovnen.
 2. Ha laksen over på et bakepapir som er klippet til slik at det passer i bunnen på airfryer skuffen.
 3. Klapp laksen forsiktig med et tørkepapir. Gni inn sitronsaften og krydre over med hvitløkspulver, salt, pepper og chiliflak/finhakket chili.
 4. Stek i airfryer i 10-15 minutter.
 5. Fin frem en stekepanne til spinaten. Ha godt med smør i stekepanna (ca. 2-4 ss). Fres finhakket chili og hvitløk i et par minutter.
 6. Tilsett spinaten. La dette steke sammen i et par minutter slik at spinaten faller sammen.
 7. Server laksen over spinaten og gjerne med ris og sweet chili sauce til.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Enkel laksegrateng med makaroni

1 Mins read
Server en enkel fiskemiddag til hele familien med denne enkle laksegratengen. Denne er enkel å lage og mild i smaken så de… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513891438873', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukemeny

Ukemeny for Uke 1

2 Mins read
Nytt år, nye muligheter! Ukesmenyene er endelig tilbake igjen! Jeg vet de har vært savnet hos flere av dere, og det må… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651389143f590', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Laks i kokossaus

1 Mins read
Laks i kokossaus er en god fiskemiddag med et lite asiatisk-preg. Den er enkel å lage og ikke minst enkel å like!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513891441735', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: