Middag

Yuk Pin Chao Mien

1 Mins read

Til tross for det kanskje litt kompliserte navnet er dette en av de enkleste asiatiske oppskriftene jeg vet om. Yuk Pin Chao Mien må være det asiatiske svaret på Pasta Bolognese. Med sine enkle nudler med kjøttdeig i en klebrig saus blir denne en rask favoritt hos barna!

Yuk Pin Chao Mien (3-4 personer)

Ingredienser:

 • 1 pk kjøttdeig
 • 1 pk eggenudler
 • 3 dl buljong
 • 1 hvitløksfedd
 • 1 brokkoli
 • 1 rød chili (kan sløyfes)
 • 1-2 vårløk
 • 3 ts ketjap manis
 • 3 ss oyster sauce
 • 3 ts soyasaus
 • 3 ts maisenna

Slik gjør du det:

 1. Stek kjøttdeigen sammen med finhakket eller presset hvitløk.
 2. Ha kjøttdeigen over i en kjele som står på medium varme. Bland sammen ketjap manis, oyster sauce, soyasaus og buljong. Hell over kjøttdeigen og kok opp. Rør inn maisenna så sausen begynner å tykne.
 3. Fres grønnsakene i oppkuttede biter i stekepanna og sett på vannet til nudlene.
 4. Server kokte nudler toppet med kjøttsaus og grønnsaker.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651389d7a02a2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651389d7a17f1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651389d7a31ae', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: