Annet

Airfryer Snacks

1 Mins read

Har du lyst på en rask, enkel og litt annerledes kveldskos i helgen?

Da må du prøve denne oppskriften på hjemmelaget snacks laget i airfryeren! Det blir så knasende sprøtt og godt, og kan krydres helt enkelt selv! Lag din yndlingssnacks og finn frem dipen, nå skal det koses!

Airfryer Snacks (1 skål)

Ingredienser:

  • 4 dl ukokt pastaskruer eller penne
  • 1 dl parmesan
  • 1 ss paprika pulver
  • 2 ts olje
  • 2-3 ts salt

Slik gjør du det:

  1. Kok pastaen al dente i salt vann.
  2. Når pastaen er ferdig. Slå på airfryeren og forvarm den på 200 grader.
  3. Hell vannet av pastaen og ha det i en bolle. Ha litt olje over og bland pastaen godt med krydder og revet parmesan. Smak til om du vil ha mer krydder.
  4. Ha pastaen over i airfryeren og stek i 10-15 minutter under omrøring. Stek gjerne i flere omganger for at det skal bli ekstra sprøtt.
  5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Hvitløk- og pizzastykker

1 Mins read
OBS disse hvitløk- og pizzastykkene er svært avhengighetsskapende og det er stor fare for at du spiser mer enn en bit! Dette… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519edba57324', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Frokost

Granolastykker med sjokolade

1 Mins read
Granolastykker med sjokolade er perfekte for de som ikke rekker frokost eller trenger en rask matbit. De er små, men mektige og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519edba5988c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Uncategorized

Babybelsnacks

1 Mins read
Vi har alle sett de. De runde, søte små ostene som passer ypperlig i matpakka. Jeg snakker selvfølgelig om babybel! Du har… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519edba5bcf1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: