MiddagVegetar

Sopp Stroganoff

1 Mins read

Stroganoff er en populær gryterett! Vanligvis serverer jeg denne gryta med biffkjøtt som en klassisk biff stroganoff, men denne gangen skal jeg gi dere en skikkelig digg oppskrift på en vegetar versjon av denne herlige gryteretten!

I sopp stroganoff kan du bruke hvilken som helst som du måtte ønske, men jeg liker den aller best med helt vanlig sjampinjong.

Sopp Stroganoff (4 personer)

Ingredienser:

 • 4-500 g sjampinjong
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 boks creme fraiche
 • 3 ss soyasaus
 • 3 ts timian
 • 1 løk
 • 3 gulrøtter
 • 1 paprika
 • 3 dl vann
 • Ca. 80 g tomatpure
 • Salt og pepper
 • Potetmos eller ris til servering

Slik gjør du det;

 1. Finhakk løk og hvitløk. Skjær opp paprikaen i ønsket størrelse og skjær gulrøttene i små biter.
 2. Varm litt olje eller smør i en gryte. Fres hvitløk og løk i 1 minutt.
 3. Kutt soppen i passe store biter. Ha i gryta sammen med timian, salt og pepper. La det steke under omrøring i 5-10 minutter.
 4. Tilsett tomatpure. Rør det inn og hell oppi vannet, gulrøtter og soyasausen. Kok opp.
 5. La koke i 5-10 minutter før du rører inn creme fraiche. Smak til med salt og pepper.
 6. Server med potetmos eler ris.   
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651389b10dedd', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651389b10fd11', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651389b111a8f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: