KakerKaker og Dessert

Sjokoladedrøm

1 Mins read

Bursdag, fest, avslutning på skole eller barnehage? Eller bare lyst til å kose deg skikkelig? Da er denne sjokoladedrømmen den perfekte kaka for deg! Med enkle ingredienser kan også du lage denne mektige, super smakfulle kaka. Pynt den med friske bær eller kakestrøssel og kaka vil være klar til å nytes!

Sjokoladedrøm

Ingredienser:

 • 200g mykt smør
 • 200g sukker
 • 200g mel
 • 5 ss bakekakao
 • 1 ss vaniljesukker
 • 6 egg
 • 3 ts bakepulver
 • 400 g melis
 • 100g mykt smør
 • 75 g bakekakao
 • 1 ts vaniljesukker
 • 1 dl melk
 • Bær eller kakaestrøssel til pynt

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader. Gjør klar en 22cm rund kakeform med smør eller bakepapir.
 2. Pisk sukker og mykt, romtemperert smør sammen. Tilsett ett og ett egg om gangen. La det blande seg godt før du tilsetter resten av de tørre ingrediensene.
 3. Ha kakerøra over i kakeformen. Stek midt i ovnen i 45-60 minutter. Sjekk midten av kaka med en kniv, kakestikke eller lignende for å sjekke at den er helt gjennomstekt før du tar den ut av ovnen. Avkjøl helt.
 4. Kjør smør og bakekakao sammen for å lage glasuren. Spe på med melk, melis og vaniljesukker. Kjør det til det blir en jevn glasur.
 5. Del kaka i to, slik at du får to kakebunner. Legg den ene kakebunnen på fatet du skal servere på, smør så et godt lag med glasur. Plasser den andre kakebunnen på toppen, og dekk hele kaka i resten av glasuren. Pynt med friske bær og/eller kakestrøssel.
 6. Nyt!
You may also like
KakerKaker og Dessert

Grinchen Cookies

1 Mins read
Når julen ringer inn er det viktig å huske på at alle skal bli inkludert og at ingen skal føle seg alene… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6ecbe53a0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Pepperkakesnacks med Dumle

1 Mins read
Det er ikke alle som ønsker å bruke flere timer på kjøkkenet til jul. Er du en av disse eller har du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6ecbe6970', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6ecbe7dd3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: