Middag

Rask fiskeburger

1 Mins read

Fiskeburger er en barnevennlig middag som faller raskt i smak, er sunn og er rask å lage. Barna kan selv velge hvilke grønnsaker de vil ha til sin burger, noe som gjør at det faktisk er større sjanse for at de også spiser opp. Denne må prøves!

Rask fiskeburger (4-6 stk)

Ingredienser:

 • 800g lakse- eller ørretfilet
 • 1 hvitløksfedd
 • 4 ss hakket gressløk
 • 1 ts chiliflak
 • 4-6 hamburgerbrød
 • 4-6 ss aioli
 • 2 ss limesaft
 • Salat
 • Rødløk
 • Avokado

Slik gjør du det:

 1. Grov skjær fiskefiletene og ha det i en food processor sammen med et hvitløksfedd, limesaft og chiliflak. Kjør dette til en jevn blanding.
 2. Form deigen til 4-6 fiskeburgere og stek de i en grillstekepanne med litt smør eller olje i. Pass på at de blir helt gjennomstekt.
 3. Del hamburgerbrødene i to. Smør litt aioli på begge delene av hamburgerbrødet. Fyll på med grønnsakene og topp med en fiskeburger.
 4. Server gjerne sammen med grønnsaksfries, vanlig fries eller annet tilbehør.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a72256a896', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a72256bbde', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a72256ce12', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: