Middag

Fløtegratinerte Poteter

1 Mins read

Poteter til middagen er vi vel alle ganske så kjent med. Personlig synes jeg vanlig kokt potet fort blir kjedelig, og jeg trenger å piffe opp potetene litt. En av mine favoritter er fløtegratinerte poteter. Fløtegratinerte poteter er så utrolig digg og løfter middagen flere nivåer! Fløtegratinerte poteter tar gjerne litt mer tid enn kokte poteter, men smaker så utrolig mye bedre! Enkelt er det også!

Fløtegratinerte poteter (5-6 personer)

Ingredienser:

 • 4 dl fløte
 • 3-4 hvitløksfedd
 • 3 ss gressløk
 • Ca. 1 kg skrelte poteter
 • Ca 150 g ost (jeg bruker en blanding av mozzarella og vanlig gulost)
 • Salt og pepper til smal

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 200 grader.
 2. Vask og skrell potetene før du skjærer dem i tynne skiver. Finhakk hvitløk.
 3. Ha poteter, fløte, gressløk og hvitløk i en kjele. Kok opp under omrøring. Smak til med salt og pepper.
 4. Ha potetene over i en ildfastform. Sett i ovnen i cirka 15-20 minutter.
 5. Ta ut formen og dryss osten over. Sett tilbake til osten er smeltet og gyllen.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Baconsurret Asparges med sesamfrø

1 Mins read
Pimp opp middagen med disse digge aspargesene surret i bacon penslet med en deilig saus med sesamfrø og honning. Denne er perfekt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6e85ed5b9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Krydra Cheesy Fries

1 Mins read
Ordentlig comfortfood, også kalt kosemat, kan man lage raskt og enkelt selv hjemme! Hva med noen skikkelig cheesy fries? Spør pommes frites… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6e85ee930', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Vannmelonsalat

1 Mins read
En salat som både kan brukes som salat og til middag er denne fantastiske vannmelonsalaten! Vannmelonsalat Ingredienser: ½ vannmelon 1 halv agurk… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6e85f09be', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: