Middag

Thailandsk Pepperkylling

1 Mins read

Det enkle er ofte det beste sies det, og jeg kan ikke være mer enig. Denne retten er fantastisk på hektiske dager hvor alt bare er kaos. Rør kjapt sammen denne runde, gode retten. Har du andre grønnsaker i grønnsaksskuffen enn brokkoli og sopp kan dette også brukes, paprika er en av mine favoritter i wok!

Thailandsk Pepperkylling (4-6 personer)

Ingredienser:

 • 4-5 kyllingfileter
 • 10 hvitløksfedd
 • Ca. 250 g sopp
 • 1 løk
 • 1 brokkoli
 • 300 g tørr spagetti
 • 1 ss hele sort pepper
 • 2 dl oyster sauce
 • 1 ss fish sauce
 • 1-1,5 dl kyllingbuljong
 • 1 ss limesaft
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Kok opp vann til pastaen i en kjele og vann til brokkolien i en annen kjele.
 2. Ta av skallet og knus hvitløkene. Kutt opp løken i strimler og soppen i biter. Grov knus pepperkornene i en morter. Skjær opp brokkolien i buketter. Skjær kyllingen i strimler.  
 3. Varm litt olje i en wokpanne eller høy stekepanne. Brun kylling lett, legg den over i en skål rett før den er helt gjennomstekt.
 4. Stek løk, sopp og hvitløk i samme stekepanna som du stekte kyllingen i. La det steke i et par minutter før du tilsetter pepper, oyster sauce, fish sauce og kyllingbuljong. Kok opp og la det småkoke i 2-3 minutter. Smak til med lime, salt og evt. Mer pepper.
 5. Ha i kyllingen og la det småputre i noen minutter til kyllingen er varm og gjennomstekt.
 6. Tilsett ferdigkokt spagetti og brokkoli. Rør alt godt sammen.
 7. Server!
 8. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6573029a0a230', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6573029a0bb94', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6573029a0d7c4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d