Middag

One-pot Italiensk kylling

1 Mins read

Jeg tror vi alle bare elsker middagsrettene som ikke tar mer enn 30 minutter og byr på minimalt med oppvask!

Denne one-pot italienske kyllingen krever få ingredienser og er farlig god! Server den sammen med ristet brød, en god salat eller kokt ris.

One-pot Italiensk Kylling (4 personer)

Ingredienser:

 • 3-4 kyllingfilet
 • 3 hvitløksfedd
 • 2,5 dl fløte
 • Ca 100 g spinat
 • 80 g soltørkede tomater
 • 1 dl hvitvin
 • 2,5 dl kyllingbuljong
 • 1 ts chiliflak
 • 2 ts rosmarin
 • 1 ts salt
 • Smør til steking
 • Ris, brød eller salat til servering

Slik gjør du det:

 1. Smelt smør i en høy stekepanne. Tørk av kyllingen med et papirtørkle. Krydre med rosmarin, chiliflak og salt.
 2. Stek kyllingen noen minutter på hver side til den er gjennomstekt. Legg kyllingen på en tallerken og dekk med aluminiumsfolie for å holde varmen.
 3. Smelt en ny klatt med smør i stekepanna. Fres finhakket hvitløk i 1 minutt.
 4.  Ta de soltørkede tomatene ut av oljen, prøv å la de renne litt av seg før du har de i stekepanna sammen med hvitvinen. Vil du ikke bruke hvitvin erstatt dette med 1 dl kyllingbuljong. La det småputre i 4-5 minutter.  
 5. Hell i fløte og kyllingbuljong. Bland godt. Kok opp. Ha i kyllingen. Bland maisennaen sammen med litt vann og rør ut i stekepanna. La småputre i 5 min.
 6. Rør inn spinaten.
 7. Server med ristet brød, ris eller salat.
 8. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6573113424c80', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657311342776f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657311342a65b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d