Middag

Seibiff med stekt løk

1 Mins read

Det er gjerne de enkle hverdagsmiddagene som vi husker best fra barndommen. Seibiff med stekt løk servert med poteter og gulerøtter er det vi gjerne kaller god gammeldags norsk husmannskost. Med få enkle ingredienser kan man lage en sunn, god og mettende middag.

Seibiff med stekt løk (4 personer)

Ingredienser:

 • 800g-1kg seifilet
 • Ca. 150 g mel
 • 1 ts salt
 • 1 ts pepper
 • 4-5 gulrøtter
 • 4-6 poteter
 • 3 små løk
 • 1 ss sitronsaft
 • 1-2 ss sukker
 • 1 ss gressløk til pynt (kan sløyfes)
 • Smør, masse smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Varm en stekepanne med godt med smør i, på middels varme.
 2. Skjær løken i strimler og ha alt i stekepanna, strø over sukker. La det steke på middelsvarme til det får en gyllen farge.
 3. Ha vann i en kjele og start å koke potetene.
 4. Smelt litt smør i en ny stekepanne
 5. Bland mel, salt og pepper på en tallerken. Del seien i porsjonsstykker hvis dette ikke allerede er gjort. Vend fiskebitene i melet slik at alle sider er dekt og ha i stekepanna. Stek noen minutter på hver side til den er gjennomstekt.
 6. Riv gulrøtter. Ha det i en serveringsskål og bland inn sitronsaften.
 7. Server fisken hver for seg eller på en tallerken pyntet med gressløk.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138b95e26d7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138b95e43b7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138b95e6758', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: