MiddagVegetar

Smakfull bulgursalat

1 Mins read

Bulgur er en god erstatning når man begynner å bli lei av ris, potet eller pasta. Denne smakfulle bulgursalaten passer ypperlig som et lett og raskt måltid, eller kan brukes som tilbehør til kjøtt og fisk. Jeg foretrekker blant annet denne sammen med rent lammekjøtt.

Smakfull bulgursalat (4 personer)

Ingredienser:

 • 4 dl bulgur, ukokt
 • 8 dl grønnsaksbuljong
 • 3 hvitløksfedd
 • ½ stk agurk
 • 8-10 stk cherrytomater
 • 2 ss svart oliven i skiver
 • 3 ss finhakket mynte
 • 1 sitron
 • 3 ss olje

Slik gjør du det:

 1. Kok opp buljongen. Ha i bulguren når vannet koker. La det koke etter anvisning på pakken eller til alt vannet har kokt inn i bulguren. Sett bulguren til side og avkjøl.
 2. Kutt opp agurken og tomatene i små biter. Finhakk mynten.
 3. Press ut safte av sitronen. Bland sitronsaft, presset hvitløk og olje i en skål. Bland dette inn i bulguren.
 4. Vend inn resten av grønnsakene, urtene og oliven.
 5. Server som den er eller som et tilbehør til deilig kjøtt.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Baconsurret Asparges med sesamfrø

1 Mins read
Pimp opp middagen med disse digge aspargesene surret i bacon penslet med en deilig saus med sesamfrø og honning. Denne er perfekt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e8302c5fa', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Krydra Cheesy Fries

1 Mins read
Ordentlig comfortfood, også kalt kosemat, kan man lage raskt og enkelt selv hjemme! Hva med noen skikkelig cheesy fries? Spør pommes frites… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e8302d98b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Vannmelonsalat

1 Mins read
En salat som både kan brukes som salat og til middag er denne fantastiske vannmelonsalaten! Vannmelonsalat Ingredienser: ½ vannmelon 1 halv agurk… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e8302fc02', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: