Middag

BBQ Enchiladas med pulled chicken

1 Mins read

BBQ Enchiladas med pullec chicken er den optimale kosemiddagen. Denne passer både når dere skal kose dere alene eller hvis dere skal ha gjester. Ikke la deg skremme av det som ser ut som en gigantisk ingrediensliste, sjansen for at du allerede har flere av ingrediensene er ganske så stor!

Dette er middagen dere virkelig blir hekta på! Denne er virkelig for god til å ikke deles!

BBQ Enchiladas med Pulled Chicken (4-6 pers.)

Ingredienser:

Pulled Chicken:

 • 800-1000 g kyllingfilet
 • ½ ts salt
 • 1/4 ts pepper
 • 1 ts spisskummen
 • 2 ts chilipulver
 • 1 ts hvitløkspulver
 • 1 ts løkpulver
 • 2,5 dl ketchup
 • 0.5 dl brunt sukker
 • 2 ss eplecidereddik
 • 2 ts worcestershire saus

Salsasaus:

 • 1 boks hakkede tomater
 • 1 boks brune bønner
 • 1 løk
 • 3 hvitløksfedd
 • 2 ts spisskummen
 • Ca. 200 g revet ost
 • 1 kyllingbuljong (terning)
 • Ca 1-2 dl vann
 • 6 tortillalefser  
 • Vårløk/chili/koriander til pynt
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader.
 2. Legg kyllingfiletene i en ildfast form. Snitt dem med en kniv. Rør sammen krydderne og ingrediensene til sausen til pulled chicken. Hell sausen over kyllingen og pass på at kyllingen er godt dekket.
 3. Stek midt i ovnen i ca 30 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Lag salsasaus mens kyllingen steker.
 4. Stek finhakket løk og hvitløk i et par minutter i en høy stekepanne eller gryte.
 5. Tilsett krydder, bønner (ferdig skylt), kyllingbuljong og hakkete tomater. Start med 1 dl vann, og tilsett mer vann etter hvert hvis du synes sausen blir for tykk. Kok opp.
 6. Når kyllingen er ferdig. Bruk to gafler til å rive fra hverandre det saftige kyllingkjøttet og blande det sammen med sausen det stekte i.
 7. Hell kyllingen og sausen over i salsasausen. Bland alt godt sammen. Tilsett mer vann og kok opp nå hvis det er for lite saus til å blande alt sammen.
 8. Rør inn 2/3 av osten. Rør til alt er smeltet inn i sausen.
 9. Smør en ildfast form. Fyll tortillalefsene med kylling, pakk dem sammen og legg de i den ildfaste formen. Gjenta til alle lefsene er brukt opp.
 10. Spre resten av kyllingen eller sausen over tortillalefsene og dryss over resten av osten.
 11. Sett inn i ovnen til osten har smeltet. Ca. 5-10 minutter.
 12. Pynt gjerne med chili og vårløk i skiver, samt litt koriander før servering.
 13. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137db2798e1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137db27ae22', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137db27c1e2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: