Bakst

Hekseloff

1 Mins read

Det begynner å nærme seg Halloween og jeg synes det er litt ekstra stas å kunne servere gutta morsomme, skumle og rare matretter. De synes det er like morsomt hver gang, og særlig hvis de får ha det med i matpakka. I dag serverte jeg hekseloff i fargene svart og oransje. Den ble såå godt tatt imot og det var så morsomt! Det var nemlig ekstra stas å skulle spise noe i disse fargene.

Hva liker du å lage til Halloween?

Hekseloff (1 stk)

Ingredienser:

 • 500g mel
 • 3 dl melk
 • ½ pk gjær
 • 1 ts salt
 • 1 egg
 • 15 g smør, romtemp
 • Svart og oransje konditorfarge

Slik gjør du det:

 1. Ha alt det tørre i en bakebolle. Bruker du fersk gjør, rør dette ut i melken.
 2. Rør inn melken.
 3. Tilsett egget og elt godt. Elt i 4-5 minutter på medium hastighet.
 4. Elt til slutt inn det romtempererte smøret. Fortsett å elte i 7-10 minutter på medium hastighet.
 5. Del deigen i to like store emner. Ha litt konditorfarge på deigen, en med svart og en med oransje. Kna det godt inn slik at hele deigen blir farget.
 6. Sett til heving i 30-40 minutter på et lunt sted.
 7. Kjevle deigene ut i like store rektangler. Legg den oransje deigen oppå den svarte, rull sammen og legg deigen i en smurt brødform.
 8. Etterhev i cirka 45 minutter.
 9. Forvarm ovnen på 200 grader.
 10. Stek i 25-30 minutter.
 11. La avkjøle litt før servering.
 12. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137c70c5b2c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137c70c78ea', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137c70c9724', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: