FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Jump to Recipe

Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og sunn slik at ungene faktisk får i seg litt mat i løpet av dagen. I tillegg til grove vafler, innbakte pølser, pizzaboller og grove pannekaker har vi funnet ut at forskjellige typer matmuffins eller lunsjmuffins er populært!

Denne gangen får dere en oppskrift som er helt uten egg og som gjerne minner litt mer som en bolle eller en muffins enn de forrige oppskriftene jeg har postet som da er nærmere eggemuffins. Denne oppskriften er veldig enkel å like da den har få, men kjente, ingredienser og du kan enkelt endre innholdet i dem etter hva du selv ønsker de skal ha i seg.

BLT Muffins

Prep Time 15 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 35 minutes
Course lunch
Servings 12 stk

Ingredients
  

 • 240 g mel
 • 1 ss bakepulver
 • 1 ss sukker
 • 2,5 dl melk
 • 120 g majones
 • 100 g stekt bacon i biter
 • 8-10 stk cherrytomater
 • 2 ss hakket basilikum

Instructions
 

 • Sett ovnen på 200 grader. Gjør klart et muffinsbrett med muffinsformer.
 • Bland alt det tørre i en bolle.
 • Pisk sammen majones og melk.
 • Rør sammen melkeblandingen sammen med de tørre ingrediensene til du har en jevn, tykk røre.
 • Vend inn bacon, oppkuttete cherrytomater og hakket basilikum.
 • Fordel røra i muffinsformene. Røra holder til 12-15 muffins.
 • Stek midt i ovnen i cirka 20 minutter.
 • La avkjøle i et par minutter før servering. Oppbevares i en lufttett boks.
 • Nyt!
Keyword bacon, BLT, lunsj, lunsjmuffins, matpakke, muffins
You may also like
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a740be3f91', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a740be5485', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Grove Pitabrød

1 Mins read
Pitabrød er et stykke svært luftig rundstykke som kan brukes til så mangt! Disse er perfekte som en erstatter for brødskiva i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a740be69b7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Translate »
%d bloggers like this: