Middag

Pot Sticker Suppe

1 Mins read

Høsten og vinteren er tiden for varme og gode middagsretter. En personlig favoritt på denne årstiden er gode, varmende supper av alle slag. Denne pot sticker suppa, eller dumpling suppa om du vil, er en suppe som virkelig byr på gode, asiatiske smaker. Aromaen denne suppa lager er bare helt fantastisk!

Denne kan du både lage i vanlig kjele og i en crock pot hvis du ønsker. Det viktige med denne suppa er at den får stå på lav varme i mange timer slik at vi virkelig får ut de asiatiske smakene som gjør denne suppa så fantastisk! Lag eller kjøp ferdig dumplings eller gyoza, personlig synes jeg svin eller storfe fyll passer aller best til denne! Velg om du vil servere med nudler eller brød.

Pot Sticker Suppe (6 personer)

Ingredienser:

 • 1,5 L kjøttbuljong
 • 3 hvitløksfedd
 • 2 gulrøtter
 • 2 vårløk
 • Ca. 250 g kinakål
 • 3 ss soyasaus
 • 2 ss riseddik
 • 1 dl dry sherry (kan erstattes med mer buljong)
 • ½ ts olje
 • Nudler / brød til servering
 • 3-4 dumplings per person

Krydder:

 • 1 stjerneanis
 • 6 hele nellik
 • 1 kanelstang
 • 1 kardemommefrø
 • 3 laurbærblad
 • 5 g revet appelsinskall
 • 1 ts pepperkorn
 • ½ ts chiliflak

Slik gjør du det:

 1. Ha alle krydderne i en krydderpose eller pepperkoker. Skjær grønnsakene i passe store biter.
 2. Hell buljongen i en stor gryte eller i crock pot. Skru på lav varme.
 3. Tilsett krydder og grønnsaker. La stå på lav varme og under lokk i 4-5 timer. Smakene skal virkelig ha fått satt seg og grønnsakene være møre.
 4. Legg nudlene i suppa når det er cirka 10-15 minutter igjen til servering.
 5. Damp eller stek dumplingene dine (jeg foretrekker å steke i panne så jeg får en litt sprø skorpe).
 6. Server med en gang, gjerne toppet med mer vårløk og chili.
 7. Nyt!  
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f04a1db54', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f04a1f04d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f04a20308', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: