Middag

Saftig Andeburger

1 Mins read

De fleste av oss har nok blitt introdusert til and enten gjennom innbakt and på en asiatisk restaurant eller med den klassiske appelsinsausen. Men har du noen gang fått servert en skikkelig saftig andeburger?

Hvis svaret på det spørsmålet er nei, så er det virkelig noe du virkelig burde teste ut. Denne andeburgeren er superdigg og lager omtrent seg selv, i tillegg til at den er så mettende at det ikke er nødvendig med annet tilbehør hvis man ikke ønsker det.

Saftig Andeburger (4 pers.)

Ingredienser:

 • 2 dl hvitvinseddik
 • 130 g brunt sukker
 • 4 hvitløksfedd
 • ½-1 stk rød chili
 • 3-4 andelår
 • 4 hamburgerbrød
 • Hoisinsaus
 • Rødløk
 • Salat

Slik gjør du det:

 1. Forvarm ovnen til 165 grader.
 2. Varm en stekepanne uten olje/smør. Gni andelårene lett med salt og legg de med skinnet ned i den varme stekepanna. Stek i eget fett i 6 minutter før du snur dem, stek i 3-4 minutter på siden uten skinn. Legg lårene med skinn siden opp i en ildfastform.
 3. Bland sammen hvitvinseddik, brunt sukker og finhakket hvitløk og chili i en liten kjele. Varm opp marinaden og la den småkoke i 2-3 minutter, til den begynner å bli seig og klissete. Avkjøl i et par minutter, før du heller marinaden over andelårene.
 4. Sett midt i ovnen under aluminiumsfolie i 1,5 time. Ta vekk aluminiumsfolien og la stå i 30 minutter til.
 5. Skjær opp grønnsakene og gjør klar burgerbrødene.
 6. Bruk kniv og gaffel til å plukke kjøttet fra benet, bland kjøttet med resterende av marinaden for ekstra smak. Legg andekjøttet over på burgerbrødet. Topp med salat, ringer av rødløk og hoisinsaus.
 7. Server med en gang!
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138fdd9f695', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138fdda0a7f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138fdda1d93', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: