Kaker og Dessert

Sunne smånisser

1 Mins read

Julegodter trenger ikke nødvendigvis være stappfulle av sukker og fett. Disse super søte smånissene er hakket sunnere enn annen julebakst og er super enkel å lage. Perfekt ved besøk, eller til servering til store og små i barnehagen, skolen eller hjemme!

Sunne Smånisser

Ingredienser:

  • 1 liten kurv jordbær
  • 1,5 dl kremfløte
  • 1-2 ts vaniljesukker
  • Svarte kuler og annen kakestrøssel til ansiktet

Slik gjør du det:

  1. Vask jordbærene.
  2. Pisk sammen fløte og vaniljesukker til krem. Ha det over på en dekoreringspose.
  3. Skjær av et tynt lag på toppen av jordbæret slik at bæret kan stå stødig. Skjær så av en liten del av bunnen slik at du har ne liten trekant-/lueformet del.
  4. Sprøyt på litt krem på toppen av den store jordbærbiten som står støtt på benken. Sett på «lua» til nissen og sprøyt på en liten dusk og en knapp på magen. Sett forsiktig på øynene og munnen som er av kakestrøssel. Gjenta.
  5. Server gjerne med et lite melisdryss.
  6. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Snickers Milkshake

1 Mins read
Milkshake er alltid godt! Til at det egentlig er så enkelt å lage skal jeg innrømme at vi er utrolig dårlig på… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a787d497ad', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a787d4ac7c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a787d4bffd', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: