Middag

Rask Asiatisk Sesambiff

1 Mins read

Middag på under 30 minutter liker vi! Denne biffgryta kan lages på godt under 30 minutter og er superenkel å lage! Med gode smaker fra hvitløk, ingefær og sesam passer denne perfekt sammen med nudler eller ris.

Rask Asiatisk Sesambiff (3-4 personer)

Ingredienser:

 • Ca. 600 g biffkjøtt i strimler
 • 2-3 ss maisenna
 • 0.5 dl soyasaus
 • 2 ss brunt sukker
 • 1 ss revet ingefær
 • 2 hvitløksfedd
 • 2 ts (sesam)olje + litt til steking
 • 1 pk aspargesbønner / 1 stor brokkoli
 • 1-2 ts sesamfrø
 • Ris

Slik gjør du det:

 1. Start med å koke ris som anvist på pakken.
 2. Skyll og del aspargesbønnene.
 3. Varm litt olje i en høy stekepanne på høy varme.
 4. Bland soyasaus, brunt sukker, revet ingefær, olje og revet/presset hvitløk i en liten skål.
 5. Bland biffstrimler og maisenna sammen i en annen skål.
 6. Stek aspargesbønner på høy varme i cirka 1 minutt, legg det over på en tallerken.
 7. Stek kjøttet i samme høye stekepanne. Ha litt mer olje i panna hvis det er behov for det. Når kjøttet brunet hell over sausblandingen fra steg 4.
 8. Stek til sausen har blitt klebrig og «fester seg» til kjøttet. Strø over sesamfrø.
 9. Server med aspargesbønner og ris.
 10. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a67c6d3a04', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a67c6d62ee', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a67c6d85f0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: