Middag

Dumplingboller

1 Mins read

Hvis jeg ikke har sagt det før så sier jeg det igjen; jeg bare elsker dumplings! Dumplings og dim sum og alt i den gata der, det tror jeg at jeg kunne spist hver eneste dag. Med alle de uendelige smakskombinasjonene og ingrediensene så er det nesten umulig å ikke like det.

Men med små barn i hus er det ikke alltid man har tid til å stå å lage dumplings, men hvis cravingen etter dumplings likevel blir for vanskelig å motstå er heldigvis disse digge dumplingbollene en herlig erstatter! I tillegg har jeg større suksess med å få lurt gutta til å spise kjøttboller enn dumplings.

Skikkelig digge dumplingboller som smaker akkurat som dumplings! Server med ris og salat og dette blir et realt festmåltid.

Dumplingboller (ca. 20 boller)

Ingredienser:

 • 400 g kjøttdeig
 • 1 vårløk
 • ½-1 rød chili
 • 3 hvitløksfedd
 • 3-4 kålblader (enten kinakål eller hodekål)
 • ½ ts fish sauce
 • 2 ss soyasaus
 • 20 g revet ingefær
 • 2 ts ketchap manis
 • Ris og salat til servering

Slik gjør du det:

 1. Ha ingefær, chili, kålblader, hvitløk og vårløk i en food processor.
 2. Kjør alt til det er litt mer enn grovhakket. Tilsett resten av ingrediensene. Kjør til alt har blandet seg (evt. Bland for hånd), men vær forsiktig så du ikke finhakker alt for mye da, vil kjøttbollene slite med å holde seg sammen og bare gå i oppløsning.
 3. Bruk en skje til å forme passe store kjøttboller.
 4. Varm litt olje i en stekepanne og stek kjøttbollene på medium til høy varme.
 5. Server med en gang sammen med ris og salat, og kanskje en asiatisk dressing eller soyasaus.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513875d84159', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513875d8559f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513875d8689a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: