BakstLunsj

Hevefrie Pizzabriks

1 Mins read

Hevefrie pizzabriks er perfekte tebriks med pizzafyll som er kjekke å ha i fryseren til matpakker, raske lunsjer/middager, turmat eller andre anledninger man trenger en liten matbit. Det aller beste med disse er at det er så enkelt å hive dem sammen og man slipper hevetiden!

Hevefrie Pizzabriks (ca. 20 stk)

Ingredienser:

 • 1 kg pizzamel
 • 1 pk tørrgjær
 • 200 g smør
 • 6 dl melk
 • 3 ts eddik
 • 2 ts natron
 • 2-3 ss pizzakrydder
 • 1 liten boks tomatpuré
 • Valgfri ost og pizzafyll

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 225 grader. Gjør klar to stekebrett med bakepapir.
 2. Ha mel, natron, gjær og pizzakrydder i en bakebolle og bland det godt sammen.
 3. Bland melk og eddik i et desilitermål og sett til side.
 4. Smelt smøret i en kjele. Ha i melkeblandingen sammen med smøret og varm opp til fingertemperatur.
 5. Bland det våte med det tørre og elt det i 5-10 minutter.
 6. Kjevle så deigen ut til en stor firkant på en benk med litt mel. Dette blir en ganske stor firkant så man kan også dele deigen i to og gjøre det to ganger.
 7. Fordel tomatpureen i en bred rad midt på deigen, se gjerne for deg at du har delt opp deigen i tre soner hvor den midterste fylles med tomatpure. Den andre siden har du revet ost og den siste delen har du pizzafyll.
 8. Brett siden med pizzafyll over den med tomatpuré, også bretter du ostesiden over den med pizzafyll igjen. Kjevle forsiktig over en gang slik at deigen blir litt flatere. Bruk en pizzakutter til å dele deigen en gang på midten langsetter, også deler disse igjen i ønsket størrelse pizzabriks. Legg pizzabriksene over på stekebrettene.
 9. Pensle pizzabriksene lett med egg, vann eller melk. Ha gjerne litt revet ost og pizzakrydder på pizzabriksene.
 10. Stek midt i ovnen i cirka 15 minutter.
 11. Avkjøl litt før servering. Oppbevar i en lufttett boks eller frys ned.
 12. Nyt!     
You may also like
FrokostLunsj

BLT Muffins

1 Mins read
Når det begynner å bli kjedelig med brødskiver til lunsj er det lurt å finne annen mat som både er mettende og… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518dcbc42fa6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518dcbc44bc1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518dcbc46f34', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: