MiddagSupper

Fiskesuppe med torsk og chorizo

1 Mins read

Fiskesuppe er en lettvint og smakfull måte å få ungene til å spise fisk på. Denne fiskesuppa er enkel å lage og er en fin hverdagsmiddag. Med en skikkelig god chorizopølse forsvinner denne suppa her på et blunk.

Fiskesuppe m/ torsk og chorizo (4-6 pers.)

Ingredienser:

 • 1 løk
 • 600 g torsk og/eller sei
 • 2 hvitløksfedd
 • 800g poteter
 • 250 g chorizopølse
 • 9 dl fiskebuljong
 • 1 boks kondensert melk
 • 2 laurbærblad
 • 2 ts karri
 • 1,5 ts paprikakrydder
 • Gressløk til servering
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Finhakk hvitløk og løk. Skjær fisken i passe store biter. Vask og skjør opp potetene. Skjær opp chorizopølsa i enten skiver eller småbiter.
 2. Varm litt olje i en gryte. Stek chorizoen til den er gjennomstekt. Ha den over i en skål og sett til side.
 3. Ha litt mer olje i gryta. Stek løk og hvitløk i 1-2 minutter.
 4. Tilsett fiskebuljong, laurbærblad og krydder. Rør alt godt sammen før du har i potetene. La det småkoke i 7-10 minutter før du har i fisken.
 5. La det koke til potetene er møre og fisken gjennomvarm. Rør så inn den kondenserte melken. Smak til med salt og pepper.
 6. Server med hakket gressløk og chorizo.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137e225b957', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137e225cdbb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Supper

Smakfull tomatsuppe med orzo og kjøttboller

1 Mins read
På grå og regnfylte dager er det godt med en middag som varmer. Supper i alle smaker og former er skikkelig regnværsfavoritt!… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65137e225e8a1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: