Middag

Ekspresswok på 20 minutter

1 Mins read

Ekspresswok er en superenkel og rask middag som passer for hele familien Med runde og milde smaker og enkle ingredienser mange av oss har i kjøleskapet er denne lekende lett å lage! Her får du en god middag med ekstra god samvittighet siden du også kan rydde litt i grønnsaksskuffen og bidra til å kaste mindre mat, fantastisk ikke sant?

Denne her er god med både svin, biff og kylling som protein og egentlig alt av grønnsaker som er godt, så denne oppskriften kan du fint leke deg med uten å gjøre feil. God middag blir det uansett!

Ekspresswok (4-5 pers.)

Ingredienser:

 • 6-800 g biffstrimler (eller annet kjøtt)
 • 1 pk eggenudler (ca. 300g tørr)
 • 200 g østerssopp
 • 1 kinakål
 • 1 dl soyasaus
 • 1 dl oystersaus
 • 1 rød paprika
 • 1 gul paprika
 • 2 hvitløksfedd
 • Maisenna ved behov
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett på vann til å koke nudlene. Kok som anvist på pakken.
 2. Skjær alle grønnsakene i strimler, hvitløken skal finhakkes.
 3. Stek kjøttet i en oppvarmet, høy stekepanne med litt olje. Sett kjøttet til side.
 4. Stek hvitløken i cirka 30 sekunder før du steker grønnsakene på høy varme i et par minutter. Tilsett kjøttet og bland godt.
 5. Ha i soyasaus og oystersaus. La dette småkoke i et par minutter til sausen tykner. Ønsker du enda tykkere saus bland inn ca. 1 ts maisenna blandet ut i litt vann.
 6. Hell vannet av nudlene og bland de sammen med sausen og grønnsakene.
 7. Server med en gang.
 8. Nyt!
You may also like
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e280a31c9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e280a44e3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519e280a58bd', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: