Middag

Gnocchi-Gryte

1 Mins read

Gnocchi-gryte er en enkel, smakfull middag som er unnagjort på kort tid. Med enkle råvarer byr denne middagen på runde og gode smaker som alle liker. Og synes du chorizoen blir for sterk så bare bytt den ut med en annen pølsesort som du liker!

Gnocchi-Gryte

Ingredienser (4 pers.)

 • 4 tomater
 • 1 squash
 • 3 hvitløksfedd
 • Ca. 400 g chorizo eller annen pølse
 • 150 g creme fraiche
 • 100 g spinat
 • 800 g gnocchi
 • 1 ts sukker
 • 1-2 ts salt
 • 1 ts pepper
 • 3 ss finhakket gressløk
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 240 grader. Gjør klar et stekebrett med bakepapir.
 2. Vask tomatene og squashen. Skjær de i biter og legg bitene på stekebrettet, ha litt olje på grønnsakene. Dryss sukker på tomatene, og salt og pepper på squashen og tomaten. Sett høyt i ovnen i ca.15 minutter.
 3. Ha nok olje til at det dekker hele bunnen på en høy stekepanne. Varm opp. Tilsett gnocchien (ukokt) og la det steke på medium til høy varme i 3-4 minutter. Tilsett finhakket hvitløk, pølse i skiver og halvparten av gressløken. Stek i 3-4 minutter.
 4. Ha i spinaten. Rør godt. Når spinaten har falt sammen har du oppi ovnsbakt squash og tomat.
 5. Hell oppi creme fraiche og bland alt godt sammen. La stå på plata under omrøring til alt er varmt.
 6. Dryss resten av gressløken over som pynt før servering.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519dfe15369a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519dfe154b0e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519dfe155db5', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: