Ukemeny – uke 5

628

God søndag alle sammen!

Jeg håper dere er like klare som meg til å bli ferdig med januar og komme oss inn i februar! Jeg kjenner i hvert fall at jeg begynner å bli klar for våren med bar asfalt, sol som varmer og alt som henger med! Men vi må nok holde ut litt til før våren er her, og i påvente av våren kan vi kose oss med smakfulle middager sammen med venner og familie.


Ukemeny – Uke 5

Mandag – Alt-i-ei-gryte: Vegetarcurry

Tirsdag – Ekspresswok

Onsdag – Blomkålsuppe med det lille ekstra

Torsdag – Enkel laks i lompe med ananas- og paprikasalsa

Fredag – Burriot med kjøttdeig

Lørdag – Butterchicken

Søndag – Honningglasert ribbe

Uka består ikke bare av middager. Derfor har jeg valgt ut to oppskrifter jeg synes kan få skinne litt ekstra denne uka:

Ukens søte – Makroner med lime

Ukens ekstra – Lekker limonade

Nyt middagen!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: