Middag

Cajunpanert kylling med poteter og salat

1 Mins read

En crispy og smakfull kyllingfilet med god smak av cajun og hvitløk servert med sprø poteter og salat er en perfekt og mettende middag.

Cajunpanert kylling (4 pers.)

Ingredienser:

 • 4 kyllingfileter
 • 800-1000 g poteter
 • 3 hvitløksfedd
 • 100 g panko breadcrumbs
 • 1-2 egg
 • 4 ts cajunpepper
 • 1 ts hvitløkskrydder
 • 1 ts maldonsalt
 • Olje
 • Salat til servering
 • Aioli eller rømmedressing til servering

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 220 grader. Gjør klar et stekebrett med bakepapir.
 2. Skjær potetene i biter og ha de på stekebrettet. Ha over litt olje. Dryss over 2 ts cajennepepper og salt. Stek midt i ovnen i cirka 30 minutter.
 3. Visp eggene sammen i en bolle. Bland sammen panko, revet hvitløk og 2 ts cajennepepper på en tallerken.
 4. Varm litt olje i en stekepanne.
 5. Dypp kyllingfiletene i skåla med egg og vend de så i panko-blandingen før du legger de i den varme stekepanna. Stek i 3-4 minutter på hver side slik at de blir gjennomstekt og gylne.
 6. Server kyllingen med en frisk salat, poteter og aioli/rømmedressing.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651394d03870f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651394d039c46', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651394d03afd4', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: