BakstKakerKaker og Dessert

Brookies

1 Mins read

La oss være helt ærlige her, hvem elsker ikke brownies? Den skikkelig digge kaka som er så farlig god at du allerede må starte å holde fingra av fatet når det fortsatt bare er en røre. Men hva med cookies da? Det er jo også mega digg, de seige, gode og uimotståelige småkakene!

Brookies er BEST OF BOTH WORLDS! Her får du en kombinasjon av BÅDE brownie og cookies! Denne kaka forsvinner nesten før den har rukket å kjøle seg. Denne bare må du prøve!

Brookies

Ingredienser:

Brownie:

 • 200g hvitt sukker
 • 110 g smør
 • 2 egg, romtemp.
 • 60 g mel
 • 35 g bakekakao

Cookie:

 • 115 g smør
 • 170 g brunt sukker
 • 1 egg
 • 1,5 ts vaniljesukker
 • ½ ts salt
 • ½ ts natron
 • 150 g mel
 • 150 g hakket sjokolade + 50 g til topping

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 180 grader. Gjør klar en kakeform på ca. 20x20cm med matfett eller bakepapir.
 2. Brownie: Bland sammen alt det tørre i en bakebolle. Smelt smøret i en gryte, la det avkjøle seg litt før du pisker egget inn i smøret. Bland de våte ingrediensene med de tørre og lag en tykk kakerøre. Hell kakerøren i kakeformen.
 3. Cookie: Ha alle de tørre ingrediensene i en bakebolle, utenom den hakkede sjokoladen. Smelt smøret i en kjele, la det avkjøle seg litt før du blander inn egget. Bland alt sammen godt, før du vender inn 150 g hakket sjokolade. Pass på at du har en håndfull (Ca. 50 g) hakket sjokolade til toppingen som du tar på senere. Hell røra på toppen av brownierøra i kakeformen.
 4. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter. Sjekk at den er gjennomstekt med en kniv eller pinne.
 5. Ta den ut av ovnen og strø den resterende hakkede sjokoladen over kaka. La den avkjøle seg helt før servering og deling.
 6. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e1113631', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e1114db1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
KakerKaker og Dessert

17.mai Red & Blue Velvet Kake

1 Mins read
Det nærmer seg 17.mai og i den forbindelse er det mye baking og matlaging rundt om i landet. Dette er tross alt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138e11165ac', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: