Middag

Sprø lakseburger

1 Mins read

Fisk er noe jeg har inntrykk av at mange synes er vanskelig å spise mye av eller vanskelig å få ungene til å spise. Jeg må si jeg er tilhenger av litt mer “nymotens” mat da det er (etter min erfaring) større sjanse for at ungene spiser dette. Lakseburger har blitt en stor hit hos oss!

Nå som det også har kommet laksekjøttdeig i butikkene synes jeg det er enklere å få i hele familien mer fisk, og det går an å eksperimentere mer med fiskemiddagene. Denne lakseburgeren er så enkel og så farlig god at alle tallerkener blir tømt!

Sprø Lakseburger (4-6 pers.)

Ingredienser:

 • 2 pk laksekjøttdeig
 • 3-4 hvitløksfedd
 • 1 ss limesaft
 • 2 ss finhakket gressløk
 • ¼ rød chili
 • 1 ts revet ingefær
 • Ca. 100 semulegryn
 • 1 ts salt
 • ½ ts pepper
 • Olje til steking
 • 4-6 hamburgerbrød
 • Grønnsaker og dressing til servering

Slik gjør du det:

 1. Ha kjøttdeigen i en bolle sammen med presset ingefær, finhakket gressløk, finhakket chili, revet ingefær, salt, pepper og limesaft.
 2. Kna alt godt sammen og bruk en skje til å forme deigen til burgere. Ha semulegryn på en tallerken. Vend burgerne i semulegrynet slik at de blir dekt av semulegryn.
 3. Varm olje i en stekepanne. Stek burgerne til de er gylne på begge sider.
 4. Server med hamburgerbrød, grønnsaker og dressing. Min favoritt er chilimayo, salat,
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138a4c08eab', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138a4c0a21b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138a4c0b43c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: