Middag

Sprø Nuggets med crispy grønnsaker

1 Mins read

Hvis du spør min eldste sønn hva han vil ha til middag så svarer han i 8 av 10 tilfeller at han vil ha “nuggets og pommes frites”. Og da passer det jo perfekt at man kan lage den populære fast fooden et lite hakk sunnere her hjemme!

Nuggets og ovnsbakte grønnsaker (4 pers).

Ingredienser:

 • 800g kyllingfilet
 • 2 egg
 • 100 g pankomel
 • Ca. 800 g søtpotet
 • 2 brokkoli
 • Valgfri dip/dressing til servering
 • 1-2 ts havsalt
 • Olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett ovnen på 220 grader.
 2. Skrell og skjær søtpotetene i staver. Ha de spredt utover på et stekebrett kledd med bakepapir. Dryss over 1-2 ss olje og litt salt. Stek midt i ovnen i ca. 30 minutter.
 3. Del opp brokkolien i passe store buketter, ha det over i en ildfastform. Dryss over salt og olje. Sett inn i ovnen når det er rundt 15 minutter igjen av søtpotetene.
 4. Skjær kyllingen opp i passe store nuggets. Gjør klar en tallerken med pankomel og en skål med rørt egg. Gjør klar en form eller en skål som du kan legge de ferdige nuggetsene i.
 5. Ha nok olje i en høy stekepanne til at oljen dekker bunnen. Varm opp oljen.
 6. Dypp en og en kyllingbit i egg før du ruller den i pankomel og steker den 2-4 minutter på hver side, slik at den blir gylden og gjennomstekt. Gjenta til du har stekt all kyllingen.
 7. Server sprø nuggets og sprø ovnsbakte grønnsaker sammen med en digg dip eller dressing, min favoritt er aioli eller chilimayo!
 8. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657316ff594e0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657316ff5afce', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-657316ff5cef7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d