MiddagVegetar

Vegetar Stroganoff

1 Mins read

I dag slår jeg et nytt slag for litt mindre kjøtt i hverdagen med min favorittgryterett; Stroganoff! Gryterett er så absolutt ikke bare høst- og vintermat, så lag gjerne dobbel porsjon som du kan fryse ned (hvis du ikke spiser opp alt sammen da!).

Vegetar Stroganoff (4 pers.)

Ingredienser:

 • 2 løk
 • 3 tomater
 • 150 g creme fraiche
 • 3 ss worcestersaus
 • 1 ts paprikapulver
 • 400 g sjampinjong eller østerssopp
 • 1,5 dl vann
 • 1 terning grønnsaksbuljong
 • 100 g tomatpure
 • Salt og pepper til smak
 • Olje til steking
 • Ris eller potetmos til servering

Slik gjør du det:

 1. Start med å forberede alle ingrediensene. Finhakk løk og hvitløk. Skjær tomater og sopp i passe store biter.
 2. Varm opp litt olje i en høy stekepanne eller i en gryte. Stek hvitløk, sopp og løk i 3-4 minutter på medium varme.
 3. Rør inn tomatpure og la det steke i 1-2 minutter.
 4. Tilsett tomater, worcestersaus, creme fraiche, paprikapulver, buljong og vann. Bland alt godt og la det koke opp. Smak til med salt og pepper.
 5. Server med kokt ris eller potetmos.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d7405b34f', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d7405c7a3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d7405da82', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: