Middag

Lys Kjøttbollegryte

1 Mins read

Denne kjøttbollegryta kommer ungene til å elske!

Lys Kjøttbollegryte (4 pers.)

Ingredienser:

  • 1 små løk
  • 5-600 g kjøttdeig
  • 3 hvitløksfedd
  • 2 egg
  • 2 ss mel
  • 60 g rød currypaste
  • 30 g revet fersk ingefær
  • 4 dl kokosmelk
  • 2-3 gulrot
  • 1,5 dl vann
  • 1 terning kyllingbuljong
  • Olje til steking
  • Ris og sukkererter til servering

Slik gjør du det:

  1. Bland sammen kjøttdeig, egg, ingefær, 1 finhakket hvitløksfedd, 30 g rød currypaste og mel. Form middels store kjøttboller ut av deigen og legg de spredt utover et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i cirka 10-12 minutter.
  2. Varm litt olje på medium til høy varme i en høy stekepanne. Stek finhakket hvitløk og løk og  gulrøtter i skiver, i 3-4 minutter. Tilsett 30 g rød currypaste, kokosmelk, kyllingbuljong og vann. Kok opp og la det putre i 4-5 minutter. Ha i de ferdigstekte kjøttbollene.
  3. Server med kokt ris og sukkererter.
  4. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6def9885b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6def9a212', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a6def9b65a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: