Uncategorized

Curry Paste Pasta

1 Mins read

En enkel og smaksrik pasta med gode smaker og gode grønnsaker. En sikker vinner blant store og små. Utrolig enkel å styre styrken på retten selv enten ved å bruke gul eller rød curry paste eller ved å endre mengden fløte/curry paste.

Curry Paste Pasta (4 pers.)

Ingredienser:

 • 500g penne / pastaskruer
 • 1 stor brokkoli
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 rød paprika
 • 1 gul paprika
 • 1 løk
 • 6-800g kyllingfilet
 • 3 dl fløte
 • 1 ss soyasaus
 • 3-4 ts gul/rød curry paste
 • 2 ss kyllingfond
 • Olje til steking.

Slik gjør du det:

 1. Gjør klar alle ingrediensene mens du koker opp salt vann til pastaen og varmer en høy stekepanne med litt olje i. Skjær kyllingen i biter. Paprika i staver, finhakk hvitløk, passe store brokkolibuketter og skjær løk i skiver.
 2. Kok pastaen som anvist på pakken. Stek kyllingen i biter og sett til side.
 3. Ha i litt mer olje i panna og varm den opp på nytt. Stek løken og paprikaen i et par minutter før du tilsetter hvitløken. Rør inn curry pasten, start gjerne med 2 ts og smak deg til med mer senere.
 4. Rør inn fløte, soyasaus og kyllingfond, smak til om du vil ha mer styrke med curry paste eller om du trenger å gjøre den mildere med mer fløte/rømme/vann. Kok opp og ha i brokkolibukettene. La det småputre til brokkolien begynner å bli mør. Tilsett ferdigkokt penne og kylling. Varm opp.
 5. Server som den er eller med godt brød og salat til.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cc0bd6d5e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cc0bd84c3', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518cc0bd98d7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: