Curry Paste Pasta

438

En enkel og smaksrik pasta med gode smaker og gode grønnsaker. En sikker vinner blant store og små. Utrolig enkel å styre styrken på retten selv enten ved å bruke gul eller rød curry paste eller ved å endre mengden fløte/curry paste.

Curry Paste Pasta (4 pers.)

Ingredienser:

 • 500g penne / pastaskruer
 • 1 stor brokkoli
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 rød paprika
 • 1 gul paprika
 • 1 løk
 • 6-800g kyllingfilet
 • 3 dl fløte
 • 1 ss soyasaus
 • 3-4 ts gul/rød curry paste
 • 2 ss kyllingfond
 • Olje til steking.

Slik gjør du det:

 1. Gjør klar alle ingrediensene mens du koker opp salt vann til pastaen og varmer en høy stekepanne med litt olje i. Skjær kyllingen i biter. Paprika i staver, finhakk hvitløk, passe store brokkolibuketter og skjær løk i skiver.
 2. Kok pastaen som anvist på pakken. Stek kyllingen i biter og sett til side.
 3. Ha i litt mer olje i panna og varm den opp på nytt. Stek løken og paprikaen i et par minutter før du tilsetter hvitløken. Rør inn curry pasten, start gjerne med 2 ts og smak deg til med mer senere.
 4. Rør inn fløte, soyasaus og kyllingfond, smak til om du vil ha mer styrke med curry paste eller om du trenger å gjøre den mildere med mer fløte/rømme/vann. Kok opp og ha i brokkolibukettene. La det småputre til brokkolien begynner å bli mør. Tilsett ferdigkokt penne og kylling. Varm opp.
 5. Server som den er eller med godt brød og salat til.
 6. Nyt!

Leave a Reply

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close
Translate »
%d bloggers like this: