Supper

Wonton-suppe

1 Mins read

Denne suppa er FARLIG god. Dette er faktisk en av mine topp tre favoritt supper, og den ligger for øyeblikket på en suveren førsteplass! Suppa varmer og byr på en haug med fantastiske smaker. Sammen med wontonene blir det her en fantastisk smaksbombe som både metter og er super mat!

Wonton-suppe 4-5 pers.

Ingredienser:

 • 1,5 L vann
 • 3 terninger kyllingbuljong
 • 4-5 hvitløksfedd
 • 2 ss soyasaus
 • 30g ingefær
 • 2 vårløk
 • 3 ts fish sauce
 • 1 rød chili

Wonton:

 • 4-500 g svinekjøtt
 • 15 g revet ingefær
 • 1 egg
 • 1 ss oyster saus
 • 1 finhakket vårløk
 • 1 ts sesamolje
 • 2 ts soyasaus
 • Wonton-ark

Slik gjør du det:

 1. Bland sammen alle ingrediensene til wontonene i en bolle. Kna kjøttblandingen godt sammen slik at du får fordelt smakene jevnt.
 2. Brett wontenene slik du ønsker. Jeg bruker å legge en liten teskje fyll midt på et wonton-ark (denne gangen rundt), dypper fingeren i vann og stryker lett vannet over på øverste halvdel av wonton-arket. Deretter bretter jeg den slik at jeg får en halvmåne og forsiktig prøver å klemme ut all luft, mens jeg lukker wontonen. Til slutt bretter jeg inn sidene slik at det blir en slags konvolutt. Sett de deretter i kjøleskapet mens du koker opp suppa.
 3. Ha vann og buljongterninger i en gryte som du setter på middels til høy varme. Tilsett deretter resten av ingrediensene og finhakk, press eller riv grønnsakene. Kok opp og la koke i 15 minutter.
 4. Tilsett wontonene i suppa. La småputre i 5-10 minutter slik at alle wontonene blir gjennomkokt.
 5. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139250ef571', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139250f0a41', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65139250f1d78', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: