Ukategorisert

Peanut Butter Chicken

1 Mins read

Her får du en saftig kyllingrett som du fint slenger sammen på godt under en halvtime! Den klebrige og nøtteaktige smaken er til å bli avhengig av!

Peanut Butter Chicken (4 pers).

Ingredienser:

 • 700g kyllinglårfilet i biter
 • 3 ss maisenna
 • Ca. 100g peanøttsmør
 • 1 dl hoisinsaus
 • 3 ss soyasaus
 • 1 ts sesamolje
 • 2 hvitløksfedd, revet/presset/finhakket
 • 1,2 dl vann
 • 2 vårløk, finsnittet
 • Olje til steking
 • Ris til servering

Slik gjør du det:

 1. Bland kyllingbiter og maisenna sammen i en bolle.
 2. Ha litt olje i en stekepanne og varm opp på middels til høy varme.
 3. Rør sammen peanøttsmør, hoisinsaus, sesamolje, hvitløk og vann i en liten skål. Sett til side.
 4. Stek kyllingen til den er gjennomstekt.
 5. Tilsett sausen du lagde i trinn 3. Stek sammen med kyllingen til sausen blir tykk og klistrer seg til kyllingbitene.
 6. Strø finsnittet vårløk over. Server med ferdigkokt ris.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e28637972', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e28638dc9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e2863a05b', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: