Ukategorisert

Pasta med erter og bacon

1 Mins read

Pasta, ost og bacon er aldri en dårlig kombinasjon! Denne pastaretten er perfekt på travle hverdager eller når du ikke har lyst til å bruke tiden din på kjøkkenet. En smakfull ostesaus og sprøtt bacon servert med pasta forblir en storfavoritt her i huset.

Pasta med erter og bacon (3-4 pers.)

Ingredienser:

 • 300 g makaroni/pasta
 • 1 pakke bacon
 • 1 terning grønnsaksbuljong
 • 350g frosne erter
 • 1 liten løk
 • 2 hvitløksfedd
 • Ca. 100 g revet ost (jeg bruker en blanding av parmesan og gulost)
 • Ca. 6 dl vann
 • 1 ss smør/olje til steking

Slik gjør du det:

 1. Varm olje/smør i en høy stekepanne. Stek baconet til det er sprøtt. Legg det over på en tallerken med et tørkepapir så fettet kan renne av. Hell fettet over i en skål eller lignende.
 2. Fres finhakket løk og hvitløk i stekepannen i et par minutter. Tilsett erter.
 3. Hell i vann og buljongterning, rør godt og kok opp.
 4. Tilsett pastaen og la det småkoke til nesten alt vannet har trukket inn i pastaen. Ha i mer vann hvis det trengs for at pastaen skal bli gjennomkokt.
 5. Til slutt har du i baconfettet og osten, rør godt til osten har smeltet. Smak til med salt og pepper.  
 6. Legg baconet over pastaen eller server ved siden av.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519eddfbc520', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519eddfbd8e6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519eddfbea93', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: