Ukategorisert

Toppa Naanbrød

1 Mins read

Hvorfor ikke prøve å spise indisk på en litt annen måte enn den tradisjonelle saus og risen? Topp luftige, hjemmelagde naanbrød med saus, kylling og grønnsaker for en perfekt, lett middag!

Toppa Naanbrød (8-10 stk)

Ingredienser:

 • 600g mel
 • 1,5 dl lunken melk
 • 3 ss olje
 • 0.5 dl lunka vann
 • 1 ts salt
 • 1 ts sukker
 • 3 ts tørrgjær
 • 200 g naturell yoghurt

Topping:

 •  1 løk, finhakket
 • 10-15 g revet ingefær
 • 80 g smør
 • 6 hvitløksfedd
 • 1 ts tandoori masala
 • 3 ss garam masala
 • 3 ts spisskummen
 • 1 ts gurkemeie
 • 140 g tomatpure
 • 1 boks kokosmelk
 • 1 dl kyllingbuljong
 • Smør til steking
 • 5-600 g kylling
 • Rømme, agurk og rødløk til servering

Slik gjør du det:

 1. Bland vann, gjær og sukker sammen. La stå på benken i 10-20 minutter.
 2. Ha alt det tørre i en bakebolle. Rør yoghurten inn med en slikkepott. Ha i gjærblandingen, melk og olje, elt i 5-10 minutter på medium hastighet.
 3. La deigen hvile i 1-1,5 time på et lunt sted.
 4. Del deigen opp i 8-10 emner som du flater forsiktig ut med håndbaken til avlange brøddeiger.
 5. Varm opp en stekepanne uten olje/smør, stek naanbrødene med et par minutter på hver side. Ha under et håndkle eller i stekeovnen til servering.
 6. Toppingen: Fres løk til det blir mykt i gryta. Ha deretter smøret, ingefæren, hvitløken og alt krydderet til sausen. Rør godt og la det stå i et par minutter. Tilsett tomatpuren, la det putre i cirka 4 minutter.
 7.  Hell kyllingbuljong og kokosmelk i gryta. La den småputre i 10-15 minutter til sausen begynner å tykne. Tilsett kyllingen i biter, la det småputre til kyllingen er gjennomstekt.
 8. Legg et naanbrød på en tallerken. Topp med kylling og saus, oppkuttet agurk, rødløk og rømme.
 9. Nyt!
You may also like
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513886797cef', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-65138867997b2', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651388679ac8e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: