Ukategorisert

Julecookies med nonstop

1 Mins read

Julen nærmer seg med stormskritt og hva er vel bedre enn å forberede julen med baking og førjulskos? Disse myke, søte julecookiesene som både smaker godt og ser gode ute! Julecookiesene er perfekt å lage sammen med barna, enten dere skal kose dere litt selv eller dere skal lage spiselige julegaver!

Julecookies m/ nonstop

Ingredienser:

 • 180g mel
 • 1 ts bakepulver
 • ½ ts natron
 • 100g hvitt sukker
 • 60g brunt sukker
 • 1 egg
 • 120g mykt smør
 • 2 ts vaniljesukker’
 • Ca. 1 pose nonstop

Slik gjør du det:

 1. Forvarm ovnen til 180grader. Gjør klar to stekebrett med bakepapir.
 2. Bland alt det tørre, utenat sukker, i en bolle.
 3. Pisk sammen hvitt sukker, brunt sukker og mykt smør i en bakebolle.
 4. Tilsett egget.
 5. Spe på med det tørre til alt er blandet til en myk cookiedeig.
 6. Rør inn nonstopen, hold gjerne litt tilbake som du kan pynte litt ekstra med senere.
 7. Bruk en teskje til å forme små kuler som du legger utover stekebrettene med litt mellomrom.
 8. Dytt på noen ekstra nonstop på hver kule slik at de kommer tydelig frem.
 9. Stek i cirka 10 minutter midt i ovnen.
 10. Avkjøl på brettet før du tar de over på et fat eller en lufttett boks.
 11. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f962c27bb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f962c4430', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519f962c5b78', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: