Ukategorisert

Ukemeny for Uke 3

1 Mins read

Tenk at vi allerede har kommet halvveis i første måned i 2023! Bare jeg som synes tiden allerede har begynt å gå litt fort? Det er jo faktisk ikke så lenge til vinterferien er her!

MANDAG – AIRFRYER KYLLING

Dette er en av mine favorittoppskrifter i airfryeren. Her er det ikke noe dilldall, ingen fancy ingredienser eller tilbehør. Kun en enkelt krydra kylling som er stekt i airfryeren til den får et herlig sprøtt skinn og saftig kjøtt. Elsker å servere denne med en god salat og rundtstykker eller brød!

TIRSDAG – ASIATISK BULJONGSUPPE

En varmende god suppe som passer perfekt til dager hvor været er surt og kaldt. Server med nurdler, ris eller godt brød.

ONSDAG – BALIKYLLINGGRYTE

Balikyllinggryte har alltid vært en av mine topp 5 yndlingsgryteretter! Denne gryta byr på milde, gode smaker og masse sunt og godt!

TORSDAG – DIJON LAKS

Her har du laksen for alle sennepselskere dere ute! Laks med en saus laget av masse herlig dijonsennep. Server med ris og grønnsaker.

FREDAG – VEGETAR BIRYANI

En deilig, indisk klassiker er den perfekte avslutningen på en hektisk uke. Denne er enkel å lage og servert sammen med varme naanbrød og kanskje noe raita har dere et skikkelig kongemåltid i vente!

LØREDAG – GRESK FORM

Jeg kjenner at jeg virkelig begynner å savne varmere tider og reising. Det å oppleve nye steder, ny mat og ny kultur synes jeg er kjempespennende. Denne herlige middagen bringer de greske smakene frem, og med lammekjøttdeig og makaroni vil unge raskt falle for denne!

SØNDAG – SPRØ LAKSEBURGER

En digg, sprø burger sammen med godt tilbehør er like godt sommer som vinter. Mitt favorittilbehør til lakseburger er salat, avokado, rødløk og en god dæsj chilimajo!

UKENS BAKST – BRYTEBRØD

Dette brytebrødet er helt amazing på smak og luftighet. Server det til helgefrokosten, kveldsmat eller en lunsj hvor du har litt ekstra tid til å sette deg ned med venner og familie. Dette brødet er skapt for å deles!

UKENS EKSTRA – HOLIDAYDIP

I disse dager er det gjerne litt ekstra mange som går rundt å knasker grønnsaksstaver til snacks og mellommåltid. Tenkte kanskje det da passer med en aldri så liten dip til grønnsakene (eller potetgullet!) som er veldig enkel og farlig god!

You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a744610008', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a744611920', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Svensk Kjøttbollegryte

1 Mins read
Raske, enkle hverdagsmiddager er et must i en hektisk hverdag! Test ut denne svenske Kjøttbollegryta som kommer til å bli en skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a744612f0c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: