Ukategorisert

Gnocchipanne med pølsebiter

1 Mins read

Prøv herlige myke gnocchi dekket av en herlig kremet pestosaus. Laget med pølsebiter blir denne raskt en favoritt hos de yngste rundt matbordet.

Gnocchipanne med pølsebiter

Ingredienser (4 pers.):

 • Ca. 500g gnocchi
 • 3 hvitløksfedd
 • 1 ts chilikrydder
 • 3 dl fløte
 • 4 ts rød pesto
 • 60 g parmesan
 • 10-12 cherrytomater delt i to
 • 1 stor neve spinat
 • 6-8 pølser
 • Olje/smør til steking

Slik gjør du det:

 1. Sett på en kjele med vann til gnocchien, ha godt med salt i vannet. Tilbered som anvist på pakken når vannet koker.
 2. Varm opp smør/olje i en høy stekepanne på medium varme. Fres hvitløken i et par minutter for seg selv før du tilsetter chilikrydderet.
 3. Tilsett fløten og pestoen i stekepanna. Rør alt godt sammen. La det stå i et par minutter før du tilsetter cherrytomatene. La det småputre i ca. 5-7 minutter.
 4. Stek pølsebitene i en separat stekepanne, og sett til side.
 5. Ha i spinaten, pølsebitene og gnocchien i stekepanna med sausen. Rør alt godt sammen og la alt bli gjennomvarmt før du tilsetter revet parmesanen og blander denne inn.
 6. Server med enda mer revet parmesan og noen basilikumblader.
 7. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513814d86f7c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513814d88ddb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6513814d8aa19', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: