Ukategorisert

Fajitapasta

1 Mins read

Lag en saus med gode, fajita-smaker til pastamiddagen!

Fajitapasta

Ingredienser (4-5 pers.):

 • 1 pk kyllingkjøttdeig / 2 kyllingfilet i biter
 • 1 gul løk
 • 1 rød paprika
 • 1 gul paprika
 • 1 grønn paprika
 • 3 hvitløksfedd
 • 2 dl creme fraiches
 • 5 dl fløte
 • 1 terning kyllingbuljong
 • 1 pose fajitakrydder
 • 400g tørr spagetti
 • Smør til steking

Slik gjør du det;

 1. Stek kyllingkjøttdeigen og sett den til side.
 2. Varm en høy stekepanne med en kladd smør.
 3. Stek finhakket løk og hvitløk med oppkuttet paprika i biter. Stek det i 4-5 minutter eller til det begynner å bli mykt.
 4. Tilsett fløte, buljongterningen og creme fraiche. Rør alt godt sammen, pass på at buljongterningen løser seg ordentlig opp. Hell i fajitakrydderet.
 5. Kok spagettien som anvist på pakken.
 6. Når sausen har fått putre i none minutter og begynt å tykne kan du tilsette kyllingkjøttdeigen og pastaen.
 7. Bland alt sammen godt sammen, og server gjerne med litt revet parmesan på toppen.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e1eca1cd0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e1eca36d0', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518e1eca4ccf', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: