Ukategorisert

Kremet Pastagryte med kjøttpølse

1 Mins read

Denne middagsretten er nok ikke den retten som tar seg flottest ut på instagram eller som ser visuelt bra ut, men denne middagsretten er garantert en suksess! Lett å lage, enkle ingredienser og alt skjer i en gryte som gjør at du sitter igjen med minimalt med oppvask!

Virkelig den perfekte hverdagsmiddagen!

Kremet Pastagryte m/ kjøttpølse

Ingredienser (4 pers.):

 • 600g kjøttpølse
 • 1 gul løk
 • 1 paprika
 • 4 hvitløksfedd
 • 1 boks hakkede tomater (ca.400g)
 • 300g tørr penne/makaroni
 • 2 ss hvitvinseddik
 • 2 dl fløte
 • 6 dl kjøttbuljong
 • 1 ts paprikakrydder
 • Ca. 50g parmesan

Slik gjør du det:

 1. Ha litt smør eller olje i en gryte. Stek finhakket løk og paprika i biter på medium varme. Stek i et par minutter til løken begynner å bli myk.
 2. Rør inn finhakket hvitløk og krydder.
 3. Skjær pølsene i terninger og ha i gryta. La det steke i 3-4 minutter.
 4. Ha i pastaen, kjøttbuljong, hvitvinseddik, fløte og hakkede tomater. Kok opp.
 5. La det småkoke til pastaen er gjennomkokt. Ha i mer vann om det skulle bli nødvendig.
 6. Sett gryta til side, la den stå i et par minutter før du rører inn parmesanen.
 7. Server med det samme,
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c8098eb8e', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c8098fe68', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518c80991015', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: