Kaker og Dessert

Brownie Cookies

1 Mins read

Vil du lage noe enkelt og digg? Prøv disse skikkelige gode brownie cookiesene!

Disse er seige, myke og full av masse god sjokolade.

Brownie Cookies

Ingredienser (ca. 3 stekebrett):

 • 113g smør
 • 200g sjokolade
 • 65g brunt sukker
 • 125g hvitt sukker
 • 3 egg
 • 1,5ts vaniljesukker
 • 220g mel
 • 30g bakekakao
 • 1 ts bakepulver
 • 1 ts salt
 • 1 ts natron

Slik gjør du det:

 1. Smelt sjokolade og smør over vannbadet til det er en jevn røre. La det avkjøle seg litt før du rører inn eggene sammen med sjokoladeblandingen i en bakebolle.
 2. Bland alle tørre ingredienser (utenom sukker) i en skål.
 3. Rør inn hvitt og brunt sukker i bakebollen.
 4. Spe på med de tørre ingrediensene til du har en tykk, jevn røre.
 5. Sett kjølig i cirka 30 minutter.
 6. Forvarm ovnen på 175 grader. Lag kuler med to skjeer. Legg kulene med litt mellomrom på et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i 8-10 minutter. Avkjøl i minst 5 minutter før du legger cookiesene over på en rist.
 7. Server med en gang. Oppbevar i en lufttett boks eller frys ned.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Mocca Cookies

1 Mins read
Hvis du er sugen på noe skikkelig godt til kaffen, men ikke ønsker å dra på butikken eller stå et par timer… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651395f19a627', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651395f19bd1a', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Raske Brownie Cookies

1 Mins read
Skal du ha besøk om 30 minutter og trenger noe lett å servere? Eller er du kanskje bare fysen på noe skikkelig… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651395f19d1d9', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: