Ukategorisert

Raske Thainudler

1 Mins read

Middag på 1-2-3!

Disse digge nudlene er en av mine go-to-middager når jeg skal ha noe raskt og enkelt til middag, men ikke helt i humør til pasta og kjøttboller. Med enkle ingredienser lager du en smakfull middag på under 30 minutter. Denne er like fin å servere både til hverdag og fest, og er du heldig å har litt til overs så er restene helt nydelig til lunsj dagen etter!

Raske Thainudler

Ingredienser (4-5 pers.):

 • 500g eggenudler
 • 2-3 gulrøtter i strimler
 • 100g hodekål i strimler
 • ½  stk rød chili
 • 3-4 hvitløksfedd
 • 1 ts revet ingefær
 • 1,5 dl ketjap manis
 • 50g peanøtter
 • Olje til steking
 • Urter til servering

Slik gjør du det:

 1. Sett på vann til nudlene, og kok de som anvist på pakken.
 2. Varm opp en høy stekepanne med litt olje. Fres finhakket chili, hvitløk og revet ingefær i et par minutter.
 3. Ha i resten av grønnsakene og stek i ytterligere 3-4 minutter.
 4. Tilsett ketjap manis og eggenudler. Rør alt godt sammen.
 5. Bland inn peanøttene og strø på finhakkede urter til servering.
 6. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d879a9287', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d879aa866', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6518d879abc20', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: