Ukategorisert

Brownie Cookie Sandwich

1 Mins read

Gjør klart til fest med disse fantastiske Brownie Cookie Sandwichene! Disse er perfekte til både barnebursdag, sommerfest eller bare litt ekstra kos. Og vet du hva det aller beste er?

Disse kan du spise som de er eller du kan lage is av de! De er helt perfekte i varmen!

Ønsker du å se hvordan disse lages kan du se en egen video for dette på Instagram eller TikTok!

Brownie Cookies Sandwich

Ingredienser:

 • 113g smør
 • 200g sjokolade
 • 65g brunt sukker
 • 125g hvitt sukker
 • 3 egg
 • 1,5ts vaniljesukker
 • 220g mel
 • 30g bakekakao
 • 1 ts bakepulver
 • 1 ts salt
 • 1 ts natron

Krem:

 • 170g smør, romtemp.
 • 100g brunt sukker
 • 300g melis
 • 65g mel
 • 4 ss fløte

Slik gjør du det:

 1. Smelt sjokolade og smør over vannbadet til det er en jevn røre. La det avkjøle seg litt før du rører inn eggene sammen med sjokoladeblandingen i en bakebolle.
 2. Bland alle tørre ingredienser (utenom sukker) i en skål.
 3. Rør inn hvitt og brunt sukker i bakebollen.
 4. Spe på med de tørre ingrediensene til du har en tykk, jevn røre.
 5. Sett kjølig i cirka 30 minutter.
 6. Forvarm ovnen på 175 grader. Lag kuler med to skjeer. Legg kulene med litt mellomrom på et stekebrett med bakepapir. Stek midt i ovnen i 8-10 minutter. Avkjøl i minst 5 minutter før du legger cookiesene over på en rist.
 7. Forvarm ovnen til 150 grader. Ha melet i en ildfastform. Sett i ovnen i 5-8 minutter, ta melet ut å sjekk at det har fått en temperatur på 70-75 grader. Dette er for å drepe eventuelle bakterier da vi ikke skal varmebehandle melet. La det avkjøle seg helt.
 8. Pisk sammen smør og sukker.
 9. Spe på med mel, melis og fløte. Pisk til du har en jevn krem.
 10. Ha kremen i en sprøytepose. Legg cookiesene i par som er cirka like store.
 11. Sprøyt krem på undersiden av en cookie og legg den andre oppå slik at du får en sandwich. Gjenta til du er tom for krem.
 12. Server med en gang ELLER putt noen timer i fryseren å få en deilig, kald brownie sandwich is.
 13. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef66abbeb', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Superenkelt matpakkebrød

1 Mins read
Har du også lyst til å lage gode, hjemmelagde brød til matpakka men føler du ikke har tid? Dette brødet trenger minimalt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef66ad0ee', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Kaker og Dessert

Brownie Cookies

1 Mins read
Vil du lage noe enkelt og digg? Prøv disse skikkelige gode brownie cookiesene! Disse er seige, myke og full av masse god… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-6519ef66ae9d6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: