Ukategorisert

Superenkelt matpakkebrød

1 Mins read

Har du også lyst til å lage gode, hjemmelagde brød til matpakka men føler du ikke har tid? Dette brødet trenger minimalt av elting og forberedelser, kun enkle ingredienser og passer helt ypperlig til å fryses ned.

Her er det bare å røre sammen deigen. Vent, eller gjør akkurat hva du vil gjøre i et døgnstid. Stek og ikke minst, NYT.

Superenkelt matpakkebrød

Ingredienser 1 brød:

 • 700g hvetemel
 • 300g fullkornsmel
 • 1/2 ts tørrgjær
 • 3 ts salt
 • 9 dl kaldt vann.

Slik gjør du det:

 1. Rør sammen alle ingrediensene i en bakebolle. Ha plast eller et kjøkkenhåndkle over og sett på kjøkkenbenken i romtemperatur i 20-24 timer.
 2. Finn frem en jerngryte med lokk. Sett den med lokket nederst i stekeovnen og sett ovnen på 250 grader. La den stå i varmen i 20-30 minutter.
 3. Ta ut gryta. Ha litt mel i bunnen av gryta. Hell over deigen du lagde. Pensle med vann. Strø over eventuelle frø, havregryn eller lignende hvis du vil ha det.
 4. Sett på lokket og stek i 30 minutter.
 5. Ta av lokket, senk temperaturen til 200 grader. Stek videre i 20 minutter.
 6. La brødet avkjøle seg på rist før servering.
 7. Nyt!
You may also like
Kaker og Dessert

Eplebrød med hjemmelaget eplesaus

1 Mins read
Høsten byr på mange gode frukter, bær og grønnsaker. Og hvem kan vel takke nei til de gode eplene som kommer i… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7fce0284d', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7fce03c06', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Lettvint Omelett i ovn

1 Mins read
Omelett er en rett som jeg bare elsker! Du kan spise den til absolutt alle måltider, og det finnes ikke annet enn… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7fce04ffe', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: