Ukategorisert

Saftig Kylling i sursøt saus

1 Mins read

Lag denne saftige take away favoritten selv hjemme!

Saftig Kylling i sursøt saus

Ingredienser (4-5 pers).

 • 600-800g Kylling(lår)filet
 • 3 ss soyasaus
 • 1,5-2 ss maisenna
 • 1/2 ts bakepulver
 • 1 ts olje
 • 5 hvitløksfedd
 • 20g revet ingefær
 • 1 gul paprika
 • 1 rød paprika
 • 1 pose sukkererter (150-200g)
 • 1 løk
 • 1 ss sesamfrø
 • Olje til steking

Saus:

 • 1 dl ketchup
 • 0.5 dl eddik
 • 3 ss sukker
 • 0.7dl ananasjuice (kan erstattes med appelsinjuice)
 • 1 dl kyllingbuljong
 • 2 ss soya med mindre salt
 • 1 ss maisenna

Slik gjør du det:

 1. Skjær opp kyllingfileten i like store biter. Bland sammen kylling, maisenna, soyasaus, bakepulver og olje i en skål. Pass på at kyllingbitene blir helt dekt. Sett til side.
 2. Rør sammen alle ingrediensene til sausen i en kjele. Sett den på medium varme.
 3. Sett en høy stekepanne eller gryte på medium til høy varme. Ha litt olje eller smør i bunnen. Stek kyllingen til den er gjennomstekt og gylden. Legg den til side.
 4. Skjær paprika og løk i strimler. Finhakk hvitløk og riv ingefæren.
 5. Stek løk og paprika i et par minutter i gryta.
 6. Tilsett ingefær og hvitløk.
 7. Kok sausen opp under omrøring til den tykner.
 8. Ha kyllingen og sukkerertene sammen i gryta. Varm opp alt.
 9. Hell over sausen, rør alt godt sammen. Rør inn sesamfrø.
 10. Server med ris eller nudler.
 11. Nyt!
You may also like
Middag

Ovnsbakt kyllinglår i honning- og soyasaus

1 Mins read
Her kommer en enkel og sunn hverdagsmiddag! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6f16ee3bd', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagVegetar

Thai Red Curry Nudler

1 Mins read
Thai Red Curry Nudler har blitt en av mine favorittretter når jeg har dårlig tid, men har lyst på noe med mye… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6f16efd18', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
MiddagSupper

Miso Ramen med Ingefær

1 Mins read
Det enkle er ofte beste sies det! Når det kommer til enkle hverdagsmiddager kunne jeg ikke blitt mer enig. Den asiatiske retten… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-656a6f16f16b6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: