Ukategorisert

Kyllingboller i sesamsaus

1 Mins read

Prøv deg på disse smakfulle kyllingkjøttbollene servert sammen en søt og god saus.

Kyllingkjøttboller i sesamsaus

Ingredienser (4-5 pers.):

Kyllingkjøttbollene:

 • 650g kyllingkjøttdeig
 • 2 vårløk, finhakket + litt til pynt
 • 1 dl pankomel / brødsmuler
 • 1 egg
 • 4 hvitløksfedd, revet
 • 1 ss soyasaus
 • 3 ts sesamolje
 • 1 ts revet ingefær

Sausen:

 • 2 ss maisenna + 2 ss vann
 • 4 hvitløksfedd, revet
 • 1 dl kyllingbuljong
 • 2 ts revet ingefær
 • 1 dl honning
 • 2 ss eplecidereddik
 • 3 ts sesamolje
 • 2 ss soyasaus
 • Server med kokt ris
 • Sesamfrø til pynt

Slik gjør du det:

 1. Start med å blande alle ingrediensene til kjøttbollene i en bolle. Sett deigen i kjøleskapet i minst 10 minutter. La den gjerne stå over natten.
 2. Forvarm ovnen på 200 grader. Gjør klar et stekebrett med bakepapir.
 3. Bruk en skje til å forme kjøttboller. Legg kjøttbollene på stekebrettet med litt mellomrom. Stek midt i ovnen i 20 minutter.
 4. Sett på risen.
 5. Bland sammen maisenna og vann i en kopp. Rør sammen resten av ingrediensene til sausen i en liten kjele. Ha i maisennaen. Sett kjelen på medium til høy varme. La den stå under jevnlig omrøring til sausen begynner å tykne.
 6. Vend kjøttbollene inn i sausen hvis ønskelig eller server alt separat.
 7. Server sammen med kokt ris, strø over vårløk og sesamfrø.
 8. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a74b96c8c1', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a74b96db54', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a74b96ecf7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: