Ukategorisert

Kremet Pasta med Kylling og Spinat

1 Mins read

Har du lyst på en pastarett som kanskje er litt mer enn “bare” pasta med tomatsaus, da burde du prøve ut denne pastaretten med kremet spinatsaus! Her får du en pastarett som passer perfekt til alle anledninger og som er lett å like hos både store og små.

Denne varianten er laget med kyllingkjøttdeig, men den passer også særlig godt med fisk eller sjømat. Dryss også gjerne litt chilisalt eller tørket chili over hvis du ønsker å piffe den litt opp.

Kremet pasta med kylling og spinat Ingredienser (4 pers.):

 • 400 g fefttucini, ukokt
 • 5-600g kyllingkjøttdeig
 • 2 ss hakket persille
 • 0.8 dl fløte + 0.3 dl fløte
 • 2 ss hakkete soltørkede tomater
 • 1 ss smør
 • 2 hvitløksfedd, finhakket
 • 250g frossen spinat
 • Ca.15g revet parmesan
 • 1/2 ts salt
 • 1/4 ts pepper
 • 1/2 ts muskat

Slik gjør du det:

 1. Stek kyllingkjøttdeigen og sett den til side. Sett på en kjele med vann til fettucinien og kok som anvist på pakken.
 2. Kjør spinaten i mikroen i 1-2 minutter til den er tint opp. Ha den over i et dørslag eller lignende og press ut så mye vann du klarer.
 3. Smelt smør i en gryte eller høy stekepanne. Ha i finhakket hvitløk, la det frese i 1 minutt.
 4. Rør inn spinat, 0.3dl fløte og krydder. La alt bli gjennomvarmt mens du rører jevnlig.
 5. Hell av vannet på pastaen, men ta vare på rundt 1 dl av vannet.
 6. Tilsett pastaen og resten av fløten sammen med spinatblandingen. Rør alt godt sammen, pass på at spinatblandingen dekker alt. Spe på med pastavann hvis du synes spinatblandingen er for tykk.
 7. Ha i kjøttdeigen, finhakket persille og soltørkede tomater. Bland godt sammen. La stå til alt eg gjennomvarmt.
 8. Server med det samme.
 9. Nyt!
You may also like
Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read
Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a889c701da', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a889c719f7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Ukategorisert

Pulled Kyllingburger

1 Mins read
Lag en god blanding av taco og burger til middag! Denne saftige kyllingburgeren med pulled kylling er fantastisk. Jeg synes den helt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a889c736f6', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: