Ukategorisert

Japansk Inspirert Kyllingcurry

1 Mins read

Denne enkle currysausen med masse gode grønnsaker passer perfekt til den saftige kyllingen! Server med nykokt ris og bare nyyyyt!


Japansk inspirert kyllingcurry

By på en enkel og deilig curry til middag!
Prep Time 15 minutes
Cook Time 35 minutes
Marinering 2 hours
Total Time 2 hours 50 minutes
Course Main Course
Cuisine Japanese
Servings 4

Ingredients
  

Marinade

 • 6-700 g kyllingfilet
 • 1 ts hvitløkspulver
 • 1 ts løkpulver
 • 1 ss brunt sukker
 • 3 ss olje

Curry

 • 2 stk løk
 • 3 stk hvitløksfedd
 • 20 g ingefær revet
 • 45 g smør
 • 30 g mel
 • 3 ts garam masala
 • 2 ts karri
 • 8,5 dl grønnsaksbuljong 2 terninger + 8,5 dl vann
 • 2 ss soyasaus
 • 1 ss honning
 • 1 ss risvinseddik
 • 500 g poteter
 • 3 stk gulrøtter
 • Olje til steking

Servering

 • Kokt ris
 • 2 stk vårløk i skiver

Instructions
 

 • Bland sammen marinaden til kyllingen. Tørk av kyllingfiletene, ha de sammen med marinaden i en plastpose og miks rundt så all kyllingen er dekt. Sett til side å la den stå i kjøleskapet til marinering i minst 2 timer.
 • Gjør klar alle grønnsakene. Skjær opp løk, gulrøtter og poteter. Riv hvitløk og mål opp de resterende ingrediensene. Bland mel og krydder i en skål.
 • Sett på en kjele med ris. En stekepanne med litt olje til kyllingen, og gjør klar en gryte til curryen.
 • Stek kyllingen på medium til høy varme til den er gjennomstekt.
 • Varm opp olje i gryta. Tilsett oppskåret løk og stek på medium varme i 7-10 minutter.
 • Tilsett hvitløk og ingefær, la det steke i cirka 1 minutt.
 • Ha i smøret. Når smøret har smeltet helt kan du røre inn melet. Stek i ytterligere 2-3 minutter.
 • Spe på med grønnsaksbuljongen. Kok opp.
 • Rør inn soyasaus, honning og risvinseddik.
 • Tilsett potetene og gulrøttene. La alt småkoke i 15-20 minutter.
 • Server curryen med stekt kylling og kokt ris strødd over med litt vårløk.
 • Nyt!
Keyword curry, kylling
You may also like
Lunsj

Smakfulle Samosaer

1 Mins read
Disse smakfulle samosaene er helt perfekte som fingermat i selskap eller som en ekstra liten snacks i matboksen ! __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7ea3bcecc', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...
Middag

Slow Cooker Biff Curry

6 timer Cook
Denne biff curryen slenger du sammen på bare 5-10 minutter! La maten kose seg i slow cookeren i noen timer og du… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7ea3be9b7', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)
Ukategorisert

Pasta med kantarellsaus

1 Mins read
De siste dagenes ruskevær har vært et tydelig tegn på at høsten står for dør. Kortere dager. Fyr i peisen. Noe varmt… __ATA.cmd.push(function() { __ATA.initDynamicSlot({ id: 'atatags-1809285841-651a7ea3bfe1c', location: 120, formFactor: '001', label: { text: 'Advertisements', }, creative: { reportAd: { text: 'Report this ad', }, privacySettings: { text: 'Privacy settings', } } }); }); Share this:Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)MoreClick to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to email a link to a friend (Opens in new window)Like this:Like Loading...

Leave a Reply

Translate »
%d bloggers like this: